Vrijwilligers

Elke donderdag is het ‘handen uit de mouwen steken’. Een groep van vrijwilligers zorgen ervoor dat de kamers schoon zijn, technische mankementen opgelost worden, de kapel op orde gebracht wordt, een afwasje doet en ga zo maar door.
U begrijpt dat wij deze vrijwilligers in dit grote huis en rondom op het mooie landgoed 'De Rees' hard nodig hebben en in ons hart sluiten, zij zijn van onschatbare waarde.

Wij kunnen nog veel hulp gebruiken, in en om het huis is veel werk te doen. Helpt u ons? Wij zorgen voor een maaltijd en op tijd koffie/thee, we doen samen het ochtendgebed en sluiten de dag af met een H. Mis. Ora et labora is voor deze dag het credo.

U bent van harte welkom om eens een dagje bij te wonen maar let op, het kan zijn dat u vaker wil komen!

Dringende oproep: wij zijn op zoek naar mensen die het vrijwilligersteam komen versterken voor de schoonmaak van ons huis, het inrichten en onderhouden van de (moes)tuin en meer van dit soort taken. Aarzel niet, het is een dag van bidden en werken in het huis en de tuin van de Heer.

Wij nodigen u uit: Neem eens contact met ons op, vrijblijvend een kijkje nemen op donderdag, een kopje koffie of thee, met een koekje.... Welkom!

Adres:
Retraitecentrum Klein Sion
Arnhemsestraat 60
6974 AK Leuvenheim
telefoon: 0575-562832
info@kleinsion.nl