+31 6 519 269 39 info@kleinsion.nl

Retraitecentrum

Klein Sion

Vrijwilligers

 

Klein Sion is een gemeenschapsproject. Het geheel draait dan ook volledig op vrijwilligers.

Naast de vaste bezetting in het huis komen er dagelijks vrijwilligers van buiten om te helpen. Wij hebben deze vrijwilligers in dit grote huis en op het mooie landgoed hard nodig. Zij zijn van onschatbare waarde.

Elke donderdag steken we de handen uit de mouwen in de tuin! Een groep trouwe vrijwilliger zorgt ervoor dat het gazon gemaaid wordt, de planten gesnoeid en het landgoed er weer netjes bij ligt. Er wordt gezamenlijk een warme maaltijd genuttigd en tussendoor staat er koffie en thee klaar.

 

Ook vrijwilliger worden?

 

Klein Sion kan altijd extra hulp gebruiken!

In en om het huis is altijd wel iets te doen. Hebt u groene vingers, bent u technisch bedreven, goed in schoonmaken of wilt u gewoon wat aanpakken? Neem dan contact op met het bestuur via de contactpagina of bel even. U bent natuurlijk van harte welkom om eerst eens een dagje of dagdeel te komen, maar let op: het kan zijn dat u vaker wilt komen!

 

“En Hij sprak tot hen: De oogst is groot, maar werklieden zijn er weinig. Vraagt dus den Heer van de oogst, dat Hij werklieden zendt in zijn oogst.”  – Lukas 10:2

 

Aarzel dus niet! Het is bidden en werken in de wijngaard van onze Heer.

Wij nodigen u uit: Neem eens contact met ons op, om vrijblijvend een kijkje te nemen onder het genot van een kopje koffie. Welkom!